Dvorac Veliki Tabor uskoro po četrnaesti puta postaje okupljalištem zaljubljenika u film, te ove godine otvara svoja vrata od 7.-10. srpnja 2016. svima koji na najbolji mogući način žele započeti dugo toplo ljeto. Prošlogodišnji koncept u kojem su se uz raznoliki filmski program otvorili i dodatni prostori unutar i oko dvorca za dojmljive glazbene izvedbe ove će se godine nastaviti, i to u još bogatijem izdanju, te će i 14. Tabor film festival biti u znaku fuzije filmske umjetnosti i glazbe.

 

Pored novog ruha – vizualnog identiteta za koji je ove godine zadužena agencija Bruketa&Žinić OM, otvara se i novo mjesto za filmske projekcije, pa već poznate taborske lokacije  Kino Tabor Varoš i Kino Rustica, dobivaju pojačanje pod nazivom Kino Kula.

Pod parolom “festival koji se daleko čuje” na velikotaborskim pozornicama naći će se Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown te pobjednici natječaja za hrvatske i slovenske bendove.

 

Pogledajte satnicu i raspored za 14. Tabor film festivala

satnica tabor film festival

 

 

Zbog velikog interesa, ove godine ponovo će biti organiziran kamp za posjetitelje koji se žele više dana utaboriti oko dvorca. Nezaboravan doživljaj jedinstvenog ambijenta dvorca Veliki Tabor i okolne prirode uz bogat filmski i glazbeni program, ono je što nudi ovogodišnji Tabor film festival . Možete li zamisliti bolji početak ljeta?

 

facebook event

 

ULAZNICE:
Cijena festivalske ulaznice je 125kn.
Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60kn.

 

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok
Caffe Bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina
Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada
Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Stoli, Slovenija
TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija
Društvo za razvoj filmske KULTURE, Glavni trg 22 Maribor, Slovenija