Američka metal atrakcija Trivium dolazi 01. travnja u zagrebačku Tvornicu kulture

AMERIČKA METAL ATRAKCIJA TRIVIUM DOLAZI 01. TRAVNJA U ZAGREBAČKU TVORNICU KULTURE – AKCIJSKA CIJENA ULAZNICA 160 KN DO 01. PROSINCA

 

Trivium

Promo photo

 

U nedjelju 01. travnja će u zagrebačkoj Tvornici Kulture nastupiti američki Trivium, jedan od trenutno najzanimljivijih bendova na metal sceni. Trivium dolaze iz Orlanda na Floridi, SAD i djeluju od 1999. godine. Poznati su po svojoj stilskoj mješavini heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala. Svoj prvi album „Ember to Inferno“ su objavi 2003. godine za manje poznatu diskografsku kuću Lifeforce. 2004. potpisuju za prestižnu diskografsku kuću Roadrunner i za njih objavljuju osam albuma i dvadesetak singlova. Do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. Posljednji album „The Sin and the Sentence“ je objavljen 20. listopada 2017. U Zagrebu će nastupiti u sklopu svoje europske turneje u nedjelju 01. travnja u dvorani Tvornica Kulture.

 

Kao posebni gosti na ovoj turneji dolaze hardcore thrash metalci Power Trip iz Texasa koji promoviraju svoj drugi album „Nightmare Logic“ i britanski death metalci Venom Prison koji promoviraju svoj prvi album „Animus“.

 

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijene ulaznica iznose 160 kn do 01. prosinca, od 02. prosinca će ulaznice koštati 190 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn.

Prodajna mjesta:
ZAGREB: Dirty Old Shop – Tratinska 18,
Rockmark – Berislavićeva 13,
Kloto – Masarykova 14,
Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 31,
Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25,
Purgatory – Ozaljska 47.
RIJEKA: Dallas Music Shop – Splitska 2A,
OSIJEK – Rock Shop Stress  – Strossmayerova 7.
Eventim sistem, www.eventim.hr