DINOSAUR JR.

“GIVE A GLIMPSE OF WHAT YER NOT”

NOVI ALBUM 5. KOLOVOZA

 

Indie velikani Dinosaur Jr. objavit će novi studijski album “Give a Glimpse Of What Yer Not” 5. kolovoza.

“Give a Glimpse Of What Yer Not” bit će njihov jedanaesti album I prvo izdanje od fantastičnog “I Bet On Sky” iz 2012. godine. Sadržavat će ukupno 11 skladbi: “Goin Down”, “Be A Part”, “I Told Everyone”, “Love Is…”, “Good To Know”, “I Walk For Miles”, “Lost All Day”, “Knocked Around”, “Mirror”, “Left/Right” i “Tiny” koja je već predstavljena kao prvi singl. Njih devet autorski potpisuje gitarist J Mascis, dok je dvije napisao i otpjevao basist Lou Barlow.

 

 

Mjesece prije i poslije izlaska albuma bend će provesti na ogromnoj svjetskoj turneji koja od sad do kraja studenog broji čak 66 koncerata. Među zakazanim datumima je i srpanjska serija nastupa s Jane’s Addiction.

 

Trio Dinosaur Jr. u sastavu J Mascis, Lou Barlow i Murph spada u red najutjecajnijih američkih, ali i svjetskih indie bendova posljednjih 30 godina. Karakterističan i moćan zvuk benda nošen izuzetno prepoznatljivim Mascisovim vokalom i nevjerojatnom energijom živih nastupa nisu se puno mjenjali od samih početaka pokazujući koliko su Dinosauri sigurni u svoju glazbu. U našoj regiji će održati samo jedan koncert i to 24. lipnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

 

 

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

 

Prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr