Distune promotion vam predstavlja:

 

THE BLACK ROOM (Rijeka)
subota, 3.3.2018. @OKC Palach

satnica:

20h vrata

22h The Black Room

ulaznice:25/40kn

pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio

https://www.entrio.hr/event/the-black-room-4773

Sve je spremno za koncertnu promociju EP „After Dark“ riječkih The Black Room.

Nakon uspješnih prošlogodišnjih nastupa kako doma tako i u inozemstvu momci su završili i novi materijal.Riječ je o četiri pjesme s kojima bend ujedno predstavlja i novu postavu, ali i stepnicu više u daljnjem razvoju.    .

THE BLACK ROOM (Rijeka)
https://theblackroom-band.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/TheBlackRoom/

Riječki The Black Room iznimno uspješnu prošlu godinu (koncerti na domaćem terenu kao i predstavljanje u Sloveniji, Austriji i  Mađarskoj) zaokružuje novim izdanjem.EP pod nazivom „After Dark“ koji uz prvi singl ‘’Ready To Go’’ predstavlja korak dalje u razvoju benda .Novi materijal, nova postava predtaviti će se na najbolji mogući način: živom svirkom.

Nakon uspješnog albuma prvijenca „In This Town Lies A city“ (2006.) The Black Room je skrenuo pažnju na sebe kao novi zamašnjak na nikad dosadnoj riječkoj sceni.Kombinirajući žive svirke i strpljivi rad na novom materijalu došlo je i vrijeme za promociju tog istog.

Tekuća godina bendu je donijela mnošto svirki od kojih treba izdvojiti nastup ispred kultnih Wovenhand u riječkom Pogonu kulture, kao i koncertno predstavljanje na dvije međunarodne glazbene konferencije: Waves Vienna u Beču i BuSh u Budimpešti gdje je bend pobrao vrlo dobre kritike.

Podsjetimo, The Black Room glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova te neo-psihodelije 80-tih i 90-tih.Tekstovi su inspirirani osobnim pričama iz grada, s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života. Odbacujući standardne narativne vrijednosti, The Black Room se u stihovima bave tematikama društvenog statusa, izolacije, istraživanja i postizanja osobne slobode.

Ulaznice po preprodajnoj cijeni od 25,00kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 40,00kn.