Srijeda, 7.10.2015.
Tvornica kulture
Ulaz: 20 kn/25 kn

Drvored

 

Zagrebačka balkankan ekipa Drvored promovira svoje prvo dugosvirajuće izdanje, album “Arhelino”, u Tvornici kulture u srijedu, 7. listopada.

Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Ovu deveteročlanu ekipu krasi iznimna fuzija žanrova koja se isprepliće kroz mnoštvo instrumenata, od harmonike i flaute preko violine i saksofona do trube i trombona. Drvored je pravi mali orkestar koji nezaustavljivo briše plesni podij ispred sebe svojom muzikom koju su saželi u jednu riječ – Balkankan.

“Arhelino” je naziv njihovog prvog albuma koji broji 15 odličnih pjesama i predstavlja bend u punom efektu. Od romantičnih tekstova na hrvatskom i francuskom preko revolucionarnih truba do brzih ska ritmova Drvored lakoćom miješa žanrove i uvodi slušatelja u njihov svijet obojan velikom brass sekcijom. S albuma su skinuta dva singla – Le vieux marin/Ribar” i “Zanzibar”.

Album je dostupan na besplatnom downloadu: DRVORED – ARHELINO
Drvored je publika imala prilike gledati uživo na brojnim festivalima: Goulash Disco, Cest is d Best, Skaville Festival, Cufus – Cirkuski ulični festival, Ritam Europe Zagreb, Culture Shock Festival, UFO Festival kao i klubovima diljem Hrvatske (Tvornica Kulture, Močvara, KSET, Azimut, Attack, A3 itd).
Ulaznice
20 kn u pretprodaji, na dan koncerta 25 kn.
Službena prodajna mjesta

About The Author