U četvrtak 6.10.2016. održat će se prva finalna večer Karlovačko RockOff festivala u zagrebačkom klubu Katran s početkom u 21:30.  U sklopu prve večeri led probija Iz@ Medošević sa svojom ritam sekcijom Borgie. Riječki performer, pjesnik, gitarist, glazbeni autor i tekstopisac, nekadašnji frontmen grupa Avlijaneri i OŠ Sulud III čiji je album prvijenac „Granulo je sunce“ izašao prošle godine u suradnji s Dallas Recordsom na RockOffu nastupa s pjesmom „Cura ispred Placea“.

 

Ljubavna pjesma s dobrom vibrom i video spotom žarkih boja indijskog sunca dobra su kombinacija koja pjesmu čine i ne tako klasičnim pop hitom. Od preko više od 100 prijava za ovogodišnje festivalsko izdanje, nastupit će samo 15 finalista, a pozornicu će s Izetom u prvoj finalnoj večeri dijeliti još i Chasing Milagros, S3gns, Big Strip Gorila i Justin’s Johnson.

U žiriju će se naći Mirela Priselac Remi (Elemental), Damir Martinkvić Mrle (Let3), Aljoša Šerić (Pavel) i producent Mark Mrakovčić na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom koji će 4. studenog u superfinalu odlučiti o pobjednicima festivala.

Cijena ulaznice je 20 kn.

karlovacko-rockoff.com