JINXI ZASVIRALI U RTL DIREKTU I NAJAVILI OBLJETNIČKI KONCERT!

 

Iako su brojčano jedan od najvećih bendova u Hrvatskoj, Jinxi su se okupili kod Zorana Šprajca u RTL Direktu, najavili koncert i uživo u studiju izveli svoj aktualni singl ‘Ako si rođen u pogrešno vrijeme’.

Obljetnički koncert događaj je koji se slavi jednom u deset godina, kažu Jinxi, a za predstojeći koncert u Domu sportova 4. svibnja pripreme su svakodnevne budući da je produkcijski mnogo zahtjevniji, a na repertoaru će se naći i neke pjesme za koje kažu da su ih uzvukli ‘iz ropotarnice’ i nisu dugo svirali, no na koncertu će ih izvesti u novom aranžmanu.

 

Foto: RTL Direkt/ Facebook

 

U skladu s aktualnim singlom ‘Ako si rođen u pogrešno vrijeme’, Yaya i Coki bi voljeli biti rođeni barem deset do petnaest godina kasnije, no dobro da nisu jer su u svojoj karijeri stvorili na desetke velikih hitova prepoznatljivog zvuka čije stihove pjevuši cijela Hrvatska. Recept za stvaranje hitova, kažu, nemaju – no bend dobro slaže i svi zajedno rade na tome:

 „Nekad je opterećenje kad se od svake pjesme očekuje da bude hit, ali zaista ja i mi kao bend svi zajedno kasnije jedino što pokušavamo je napraviti što bolju pjesmu i to je sve..”(Coco Mosquito, Jinx)

Gostovanje pogledajte na linku. 

Idućeg petka u Domu sportova čekaju vas Jinxi i gudački kvartet, Artan Lili, Davor Gobac, Dubravko Ivaniš Ripper. Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama:

PARTER | 100 kn

TRIBINA | 115 kn

—–

Prodajna mjesta:

Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb

Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A

Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb

Prodajna mjesta Eventima

eventim.hr

—–

U suradnji s Dallasom i Eventimom portal x-ica svojim je registriranim članovima osigurao posebne cijene ulaznica za veliki koncert Jinxa u Domu sportova, a  dostupne su do isteka zaliha.

—–

SATNICA KONCERTA:

19:45 Ulaz

20:45 – 21:30  Artan Lili

21:45 – 00:00 JINX