MASSIMO, ARENA VARAŽDIN

SUBOTA, 21. SVIBNJA, 20.30 h
Massimo, Ljetna Pozornica Opatija 14.08.2015

Massimo, Ljetna Pozornica Opatija 14.08.2015. (foto:Matilda Rudec)

Nakon tri rasprodana Lisinska i rasprodane velike dvorane Gripe u Splitu Massimo 21. svibnja stiže u Arenu Varaždin. Zajedno sa svojim bendom i u pratnji renomiranog ansambla klasične glazbe – Zagrebačkih solista – Massimo će priprediti večer za pamćenje. Najveći hitovi u novom ruhu, pjesme s novog albuma “1 dan ljubavi”, pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj, ono je što se sprema za subotu, 21. svibnja, u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Ljubav publike Massimo i bend nagrađuju tako što je svaki njihov koncert poseban, svjež i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Prošlu je godinu Massimo obilježio objavljivanjem novog albuma “1 dan ljubavi” s kojeg su singlovi “Suze nam stale na put”, “Ispod nekog drugog neba” „1 dan ljubavi“, „Kladim se na nas“ „poharali“ radijski eter.

Ove godine Massimo je u Spaladium Areni ovjenčan još jednim Porinom za najbolju mušku vokalnu izvedbu, čime je “zacementirao” status najnagrađivanijeg u toj kategoriji s ukupno deset osvojenih statua.

Ulaznice za Arenu Varaždin u prodaji su putem  www.eventim.hr  i na prodajnim mjestima Eventima.

Ulaznice – kategorije i cijene:
parter/stajanje: 120 kn
tribina/slobodno sjedenje: 100 kn
tribina plus/slobodno sjedenje: 140 kn
VIP + poklon CD: 200 kn

Massimo, Arena Varaždin, subota, 21. svibnja
FB event:
https://www.facebook.com/events/1025810877507976/

About The Author