ZBOG VELIKOG INTERESA KONCERT NORVEŠKIH BLACK METAL LEGENDI MAYHEM U NEDELJU 9. TRAVNJA PREBAČEN U BOOGALOO

Zbog velikog interesa koncert norveških black metal legendi Mayhem koji se trebao održati u nedjelju u poznatom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar je prebačen u veću dvoranu, zagrebački Boogaloo, koji je do prije zatvaranja prije nekoliko godina ugostio najveći broj svjetskih metal zvijezda na ovim prostorima. Kako se koncert premjestio u veći prostor će Mayhem moći u potpunosti odraditi svoju scenografiju po kojoj su poznati i bez koje bi koncert bio sigurno poprilično siromašniji, pa zbog toga možemo očekivati pravi metal spektakl, posebno zbog toga jer će Mayhem u cijelosti odsvirati svoj prvi, kultni album „De Mysteriis Dom Sathanas“ iz 1994. koji se svrstava među najbitnija izdanja ekstremnog metala tj black metala i udario je temelje za stotine novih bendova koji su svoj stil kreirali baš po uzoru na ovo izdanje.

Poznata je i satnica za ovaj spektakl; vrata se otvaraju u 20 sati, u 20:30 će na pozornicu izaći Inferno, a Mayhem u 21:45.

Cijena ulaznica iznosi 150 kn u pretprodaji, te 170 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima:
u Zagrebu:

Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888),
Kloto – Masarykova 14,
Purgatory – Ozaljska 46,
Octopus Piercing & Tatto Studio – Gundulićeva 31,
Rockmark – Berislavićeva 13,
Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25.
U Rijeci:
Dallas Music Shop – Splitska 2A,
ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets,
Eventim sistem www.eventim.hr.