One piece puzzle ponovno jaše!

Od njihovog zadnjeg divljanja u Zagrebu prošle su dvije godine i došlo je do promjena u postavi, pa će se tako uz stare i provjerene članove: Armageljona na gitari i gospodina T na bubnjevima, 30.1. publici predstaviti nova vokalistica (urlikača!) Ana Balkana i Svemir Travica na basu. Strašni Riječani pripremili su, uz već antologijskih 13 zlatnih, i set svježih hitova koji bi se uskoro mogli naći u novom albumu.

One Piece Puzzle Kset

Za one koji ne znaju, One piece puzzle žanrovski bi mogli svrstati u industrial rock, a karakteriziraju ih eksplicitni tekstovi zbog čega je malo vjerojatno da ćete ih čuti na radiju, pa zato bolje dođite na koncert uvijeriti se u tu sirovu energiju kojom pršte.  O njihovoj kvaliteti svjedoče i pobjeda na“ Art and Music“ festivalu u Puli te nastupi na InMusic festivalu, Rokaj festu, Harteri, Pozitivnom koncertu… Osim što su pozornicu dijelili s brojnim poznatim bendovima (Hladno pivo, Let 3, Disciplin A Kitschme, Laibach… ) radili su i glazbu za potrebe predstave „Dolina ruža“ koja se odigravala u zagrebačkoj Gavelli.

“Upoznali smo najviše vrhove, dotakli najveće ponore, pročistili čistilište, a sada se izdižemo iz pepela poput feniksa.” OPP, najjači ikad  https://www.facebook.com/onepiecepuzzle http://onepiecepuzzle.bandcamp.com/  Multietnička Atrakcija s OPP-om dijeli poslijednji koncertu u Zagrebu na kojem su oduševili publiku nastupom koji bi se mogao nazvati svojevrsnim audiovizualnim performansom. Kombinacija bubnjeva (Osman Ahmed) i bas gitare (Jovan Matić), uz povremeni vokal, osvaja ekspresivnošću i autentičnošću. Kao i OPP, mogu se pohvaliti pobjedom na „Art and Music“ festivalu, ali i hvaljenim nastupom na Exit-u.

https://www.facebook.com/events/1714130692206876/

Ulaz se otvara u 20h, a karte će se moći kupiti u pretprodaji (datum početka prodaje bit će naknadno objavljen) po cijeni od 35 kn, odnosno 45 kn na dan koncerta.  Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

About The Author