PAVEL 

KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

27. 05. / TVORNICA KULTURE

Pavel u tvornici

 

Koncertna promocija novog albuma ‘Družba krivih odluka’ čeka nas na već najavljenom koncertu u subotu, 27. svibnja u Tvornici kulture!

 

Pavelov četvrti studijski album ‘Družba krivih odluka’ službeno je već nekoliko dana vani kao digitalno izdanje i dostupan je na Deezeru! Album je već predstavljen s četiri hit singla ‘Poslije nas’, ‘Vrijeme života’, ‘Ljubav’ i aktualni ‘Lažu devedesete‘ uz još šest klasičnih albumskih pjesama. Uz prepoznatljivi zvuk i autorski rukopis Aljoše Šerića te podijeljene vokalne dionice između Aljoše i Antonije Matkoviće Šerić, ‘Družba krivih odluka’ uspješno zaokružuje još jedno životno poglavlje Pavela.

 

To je treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon ‘I mi smo došli na red’ prije tri godine i koncertne promocije albuma ‘Od prve zvijezde ravno’ u ožujku 2013. godine.

“Jako se veselimo koncertu u Tvornici, prošlo je tri godine od zadnjeg i red je da se vratimo, volimo taj prostor. Uvijek je inspirirajuće svirati na mjestu na kojem sviraju i tvoji glazbeni idoli.”, izjavio je frontmen benda Aljoša Šerić.

Iz godine u godinu sa svakim novim albumom rasla je i publika Pavela na krilima niza hitova poput ‘Zbog tebe’, ‘Čuvaj me’, ‘Poslije nas’, ‘Vrijeme života’, ‘Autentično osrednji’, ‘Kalifornija’, a sasvim je sigurno da će se taj niz povećati s izlaskom nadolazećeg albuma.

Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Ulaznice :

 

pretprodaja do 26.5. – 70 kn

Na dan koncerta: 90 kn

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na Eventim.hr, u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu.

Videospot ”LAŽU DEVEDESETE” pogledajte ovdje i slušajte na Deezeru.

facebook event