psiho

Zbog velikog interesa za Unpljugd koncert Pihomodo Popa koji će se održati 4. prosinca, dvadeset godina nakon prvog, u zagrebačkoj Gavelli, već sljedeći dan 5. prosinca, svi koji nisu imali sreće pohoditi prvi koncert mogu tu grešku ispraviti.

Karte za drugi koncert su puštene u prodaju i moguće ih je nabaviti isključivo na blagajni Gavelle po cijeni od 130 kuna, ili 150 kuna na dan koncerta, što, sudeći po prvom koncertu, nije preporučljivo čekati.

Za nove i mlađe ljubitelje Psihomodo Popa ovo je jedinstvena prilika vidjeti ove rock legende u nešto drugačijem izdanju, na akustičnim instrumentima, s drugačijim vrlo zanimljivim aranžmanima i verzijama njihovih poznatih pjesama, što uostalom govori i činjenica da je Unpljugd album, snimljen na turneji nakon Gavelle, svojevremeno bio najprodavaniji album Psihomodo Popa.

Znaš kaj, mislili smo svu energiju ispucat u jedan koncert, da pokažemo kak i dalje možemo prašiti, ali onda su mi dečki došli i rekli da: Gobac, super je to, al’ dvaput je dvaput. No, poštovana nacijo, ne brinite. Dovoljno smo mladi da možemo dvije noći za redom.”, objasnio je Davor Gobac.

Nedavno je objavljeno vinil izdanje njihovog albuma ”Čiribu čiriba” koji je nagrađen s pet Porina i sadrži bonus pjesmu ”Grički izotop” koja se ne nalazi na regularnom izdanju. Šarenu naslovnicu oslikao je, naravno, Davor Gobac!

SLUŠAJTE ALBUM NA DEEZERU:
http://www.deezer.com/album/7450358