MUF 2. OPEN AIR FESTIVAL U SUBOTU 27. SVIBNJA DOVODI DESETAK METAL, GOTHIC I PUNK BENDOVA I PLESNI SPEKTAKL SA VATROM U GLAZBENU KUĆU NA ZAGREBAČKOM BUNDEKU

 

MUF 2. OPEN AIR FESTIVAL

 

Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja MUF festivala kojeg organizira poznati zagrebački metal bar Purgatory, slijedi drugo izdanje. Drugo izdanje MUF festivala održat će se u subotu 27. svibnja u dvorištu Glazbene kuće na Bundeku. Festival počinje već u podne i pored desetak bendova, pive, graha i kobasica će se održati i plesno scenski spektakl koji će uključivati pored plesnih točaka i performance s vatrom. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan. Prvi će na pozornicu izaći band pod imenom Hey Gordy, a nakon njih varaždinski rockeri 3 Suns Of Aberran, slijede grindcoreovci Stranger, pa metalci Mephisto’s Requiem, zatim oi punkeri BTK, pa hard’n’heavy-janeri Aztec, grungeri Skroz Over, pa bend koji kombinira punk metal i reggae Mrtvi petek, slijedit će poznati zagrebački mračnjaci Phantasmagoria čiji će frontmen na festivalu proslaviti i svoj rođendan, a kao posljednji band će nastupiti poznati hc punkeri Biciklić. Između bandova će se održati i fire & dance performancei plesnih grupa Vodorige, Walde, Nipryie, Natya i Divine Wixens čije točke uključuju tribal fusion plesove, bourlesqueu i ples s vatrom.

Satnica nastupa bendova:
14:45 – Hey Gordy
15:30 – 3 Suns Of Aberran
16:15 – Stranger
17:00 – Mephisto’s Requiem
17:45 – Btk
18:30 – Aztec
19:15 – Skroz Over
20:15 – Mrtvi Petak
21:30 – Phantasmagoria
22:45 – Biciklić

Za one koji ne znaju gdje se nalazi Glazbena kuća evo kratkog objašnjenja. Glazbena kuća se nalazi na početku Bundeka kod Mosta slobode, ako idete mostom iz centra , skrenete na stepenice lijevo i dovedu vas direktno do Glazbene kuće, s autom nakon prelaska mosta na semaforu skrenete desno prema Hipodromu i odmah opet desno ispod mosta lijevo prema Bundeku.

facebook event