GLAZBENI LONAC @ KAVEZ

S3NGSI S LESIJEM USKAČU U GLAZBENI LONAC

 

Mjesto radnje: Kavez, Savska 160

Vrijeme radnje: subota, 18. veljače (20-23h)

Ulaz: slobodan

 

Artwork by SUPERNIA

 

Još 2006. godine gradom su se proširile misteriozne S3NGS naljepnice. Jedanaest godina kasnije svi znaju tko su S3NGSI, no kako kuhaju i koje su nove recepte naučili pokazat će nam u subotu, 18. veljače u Glazbenom loncu.

 

Lič, Frankie, mR i Čaka-47, slobodno možemo reći, već su postali veterani mlade alternativne scene. Nakon 11 godina djelovanja na kontu imaju dva EP-a (“Gledam Balkan s Balkona” i “S čim da te lupim?”) i dva albuma (“Moderno trijezan” i “Costa S3ngsia”), a iz njihove kuhinje već se dugo kuha i treći studijski album „Lesi (se vraća krući)“. S3NGSi su u svom prvom desetljeću odradili čak tri nastupa na INmusic festivalu (2007, 2010. i 2014. godine), dva puta su otvarali koncerte Hladnom pivu i jednom nastupali prije Manu Chao-a te pobijedili na prvoj finalnoj večeri prošlogodišnjeg RockOffa.

🎶 Poslušaj: „Lekcija br.1“

Žanrovski šareni i neopterećeni (rock, brit pop, yu-punk rock, indie), S3NGS ipak ostaju dosljedni svojem prepoznatljivom zvuku temeljenom na energiji, iskrenosti i spontanosti. S još neobjavljenog trećeg albuma skinuti su singlovi „Ocean“, „Lekcija br.1“, „Samo solarno“ i „Da li će te čekati“, a nastup u sklopu Glazbenog lonca bit će svojevrsna pretpremijera albuma i uvertira u koncertnu promociju krajem ožujka.

🎶 Poslušaj: „Samo solarno“

Što su nam novoga spremili pune četiri godine nakon posljednjeg albuma vidjet ćemo i čuti u subotu, 18. veljače s početkom u 20 sati.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

 

Glazbeni lonac se brine kako ne bi ostali gladni odlične glazbe, a Kitchen & Grill PLAC Vintage zadužen je za klopu!

 

Event

Glazbeni lonac #9 – S3NGS

 

Go social – S3NGS

Facebook

Youtube

 

 

[PRISJETI SE ŠTO SMO KUHALI]

GL S01E04 – The Yellow Buzz: https://youtu.be/ZGKzrs-5F0c

GL S01E03 – Clone Age: https://youtu.be/ETXfTjWk1o0

GL S01E02 – Svemir: https://youtu.be/PYR6bA-ycwE

GL S01E01 – Spleen G: https://youtu.be/VU9Gqs3xjy8

 

Go social – Glazbeni lonac

Glazbeni lonac Facebook

Kavez

About The Author