U novu godinu  riječki The Black Room je ušao s novim izdanjem.

Nakon uspješnog albuma prvijenca „In This Town Lies A City“ (2006.) bend je osim živih nastupa uzduž i poprijeko marljivo radio i na novom materijalu.Plod toga su 4 nove pjesme okupljene u zajednički nazivnik „After Dark“. Produciran od strane Mateja Zeca (Let 3) EP ”After Dark” naslanja se na  tamniji, melankoličan, ali energičan zvuk i atmosferu s prvog albuma  vješto kombinirajuči nove žanrovke utjecaje: synth-pop i trip-hop.

Bend pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim, kompleksnijim i zrelijim odmakom koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Novi EP s najavnim singlovima ‘’Ready To Go’’ i ‘’Eye For An Eye’’, predstavlja korak dalje na još jednu višu razinu.Kao i dosadašanj izdanja, tako i EP “After Dark” dostupan je  na bandcamp stranici banda.

 

Ujedno je i krenula prodaja ulaznica za riječku koncertnu promociju.

 

Podsjetimo, The Black Room  će svoju službenu koncertnu promociju EP-a „After Dark“ održati u subotu, 3.3. u OKC Palach.Ulaznice po preprodajnoj cijeni od 25,00kn moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 40,00kn.