TULUM 23: Gretta, Ljetno kino, Ti, ja i moja mama

Promo photo

TULUM 23 – Tvornica Kulture, subota, 24.03.

Gretta
Ljetno kino
Ti, ja i moja mama

 

U subotu, 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture održat će se “Tulum 23” – veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa. Nastupaju “Gretta”, “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama”, a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended.

 

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda “Ti, ja i moja mama”, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti  i novi singl “Samo da znaš”. Nakon toga koncert “seli” u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj “Tuluma 23” – promociju albuma “Gravitacija”, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe “Gretta”. Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo  “Ljetno kino”, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl “Za ljubav”.

 

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na https://www.entrio.hr/event/tulum-23-gretta-ljetno-kino-ti-ja-i-moja-mama-4901. Na dan koncerta je cijena ulaznice 80 kuna.