U PRODAJI POSLJEDNJIH  500 ULAZNICA ZA KONCERT ĐORĐA BALAŠEVIĆA

AKCIJA “POVRATAK U NAJZAPADNIJU PANONSKU LUKU”

BOŽIĆNI KONCERT – ARENA VARAŽDIN – SUBOTA, 26. PROSINCA

Đorđe Balašević - Prodano 40% kapaciteta varaždinske Arene u svega dva sata

 

Dva i pol tjedna uoči Božićnog koncerta Đorđa Balaševića u varaždinskoj Areni u prodaji je ostalo posljednjih 500 ulaznica za parter i fan pit.

Od samog početka Balaševićevi fanovi iz cijele Hrvatske, regije, mnogih europskih zemalja te SAD-a i Australije sjajno su reagirali razgrabivši većinu ulaznica. Evidentno su još jake uspomene na koncert iz 2011., dodatno pojačane božićnim ugođajem I činjenicom da je ovo jedini Đoletov puni koncertni nastup u Hrvatskoj u dogledno vrijeme. Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Šena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

 

AKCIJA  “POVRATAK U NAJZAPADNIJU PANONSKU LUKU”

Za sve Đoletove fanove pokreće se akcija “Povratak u najzapadniju panonsku luku” u kojoj se pozivaju svi da, s obzirom na Božićni koncert, izrade čestitku Đoletu povodom nadolazećih blagdana i njegovog novog dolaska u “najzapadniju panonsku luku”, kako je nazvao Varaždin.

Čestitke mogu biti bilo kojeg oblika – filmići, dizajnirane, naslikane ili fotografirane čestitke, audio snimke, multimedijalni radovi.

Ključno je da se formati mogu postati na za to pokrenut Facebook event “Đorđe Balašević – Povratak u najzapadniju panonsku luku”.

Nakon postanja zadatak je skupiti što je moguće više likeova jer “najlajkaniji” post dobiva 4 ulaznice za fan pit!

Cijela akcija kreće u srijedu, 9. prosinca u 9:00 i traje do 18. prosinca u 9:00 nakon čega će odmah biti poznati dobitnici.

Kreativniji fanovi mogu, dakako, objaviti više čestitki.

 

POVOLJNIJE ULAZNICE ZA PARTER DO NEDJELJE

U prodaji je ostalo svega 500 ulaznica za Fan pit i Parter. Ulaznice za Parter mogu se kupiti po povoljnijoj cijeni od 220 kn do nedjelje, 13. prosinca. Od ponedjeljka, 14. prosinca cijena im se diže na 250 kn, dok će ona za Fan pit ostati nepromjenjenih 295 kn.

Ulaznice za Tribinu i Tribinu Plus rasprodane su tri dana nakon službenog početka prodaje.

 

Za kraj još jedne godine ispunjene trijumfalnim nastupima Đorđe Balašević sprema poseban susret s fanovima u Hrvatskoj, u gradu s kojim ga veže dugogodišnje neraskidivo prijateljstvo. Još je živo sjećanje na prošli dolazak u “Najzapadniju panonsku luku”, kako ju je pozdravio izlaskom pred potpuno ispunjen auditorij. Kad su se rastali nekoliko sati kasnije u svom stilu je komentirao “Ako ovo nije bio koncert, e, onda stvarno ne znam šta jeste…” što sasvim dovoljno govori što se u međuvremenu dogodilo. Božićni koncert 26. prosinca sadržavat će najvažnije momente iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom varaždinske Arene proći će “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama”, “Miholjsko leto”, “Budimpeštanski sneg”, “Ringišpil”, “Olivera”, “Odlazi circus” u višesatnom nastupu, što je jedan od koncertnih trademarka najpopularnijeg “Panonskog mornara”. Program je to koji ne prestaje oduševljavati publiku cijele regije, kako one Đoletove vršnjake, tako i generacije koje se nisu ni rodile kad su neke od pjesama nastajale. Tako nečim pohvaliti se mogu samo najveći pjesnici i umjetnici.

 

Ulaznice

Trenutno dostupne ulaznice:
Fan pit – 295 kn
Parter – 220 kn do 13. prosinca / 250 kn od 14. prosinca

 

Službena prodajna mjesta

 • Atlas, Tisak Media centri, Croatia Records, Dallas, Dancing Bear i sva ostala prodajna mjesta sustava Ticketshop
 • Tisak Media Varaždin – Kukuljevićeva 13
 • Investigo koncerti Varaždin – Zagrebačka 71/2
 • Arena Varaždin – caffe bar Time out
 • Video Net/Tobaco Varaždin – Trg kralja Tomislava 4
 • Caffe My Way – Varaždin – Trg Miljenka Stančića 1
 • Paladin – Čakovec – Katarine Zrinski 1
 • Domino Bar – Palovec – Glavna 2
 • Kavana Ivana – Ivanec – Varaždinska 7

 • Caffe bar Stefano – Koprivnica
 • City Bar – Prelog – Glavna 29
 • Peoples Bar – Ludbreg – Bana Jelačića 29
 • Online prodaja: www.ticketshop.hr