Dva dana uoči Valentinova, Riječani će moći uživati u duploj dozi odlične glazbe!
Vatra i Pavel, dva benda trenutno na vrhuncu svojih karijera, posjetitelje Pogona kulture zabavljat će u petak, 12.02.2016.

Pavel trenutno ima jednu od najemitiranijih pjesama u domaćem eteru, odličnu “Poslije nas” sa predstojećeg 63. Zagrebačkog festivala, s kojom najavljuju novi album. Iza sebe imaju tri studijska albuma i mnoštvo hitova kojima su osvojili srca publike, poput “Čuvaj me”, “Zbog tebe”, “Autentično osrednji”, “Morska”, “Ako si za mogli bi jednom izaći”…

Vatra je u listopadu objavila album “Zmajevi na vjetru”, kojeg je najavio megahit “Tango”, zaslužan za čak četiri Porina koje su ove godine osvojili. Sa prvih mjesta glazbenih ljestvica nisu sišli niti sa singlovima “Saturn”, “Kraj” i “Jantar”, a sada se, nakon nezaboravnog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, vraćaju riječkoj publici.

Zasigurno, 12.02.2016. u riječkom Pognu kulture dogodit će se nešto više od dobrog nastupa; dva benda koji iza sebe imaju jedne od najljepših priča sa domaće glazbene scene, poznati po vrhunskim koncertnim nastupima na kojima energija i emocije pršte s bine, još će jednom razveseliti sve koji se tog petka u veljači 2016.odluče posjetiti Pogon kulture.

Ulaznice u pretprodaji po 50 kn potražite u Dallas Music Shopu (Splitska 2) u Rijeci i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) u Zgrebu !
Na dan koncerta upad će biti 70 kn.