Veliki interes za zagrebački koncert Željka Bebeka u Ciboni!

Rasprodane ulaznice za parter!

Željko Bebek - Zagreb

 

Kao što se i očekivalo, za prvi koncert turneje ‘Ono nešto naše 2018’ Željka Bebeka već sada se traži ulaznica više – Dan žena sa Željkom Bebekom proslavit će se u prepunoj Ciboni!

Ulaznice za parter su rasprodane, a ostalo je još svega pedesetak ulaznica za fan pit. Ulaznice za tribinu i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima, no svakako vas pozivamo da se požurite jer uskoro bi i one mogle biti rasprodane. 

Preostale ulaznice za zagrebački koncert potražite u Ticketshopu Dallas Recordsu, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i prodajnim mjestima Ticketshopa.

Ništa manji interes nije ni za koncerte u Osijeku i Splitu gdje se turneja seli nakon Zagreba! Ono nešto naše u Osijek dolazi 16.3., a u Split 24.3., a  kao posebna gošća na turneji osim sina Zvonimira, pridružit će se i Franka Batelić!

Ulaznice za Osijek potražite u sustavu Ticketshop.hr , Dancing Bearu Osijek, TISAkmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te na prodajnim mjestima Ticketshopa.

Ulaznice za Split potražite u sustavu Ticketshop.hr,  Croatia Records u Splitu, CroFanShopu CC1, Dancing Bearu, u TISAKmedia Split te na prodajnim mjestima Ticketshopa.

Ekskluzivno je za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna ograničena količina ulaznica za sve koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima. 

Više o koncertima pratite na službenim FB eventima:

Zagreb, Cibona, 8.3.

Osijek, Gradski vrt, 16.3.

Split, Gripe, 24.3.

Željka Bebeka pratite na:

FB

IG