hoomstock

Bruto Geto, kviz znanja i radionice za najmlađe – vikend provedite u Art Parku na Hoomstock warm upu

HOOMSTOCK 2018

 

Sažetak za nestrpljive:

Hoomstock warm up @ Art Park
subota, 30. lipnja

Program:
16:00-19:30h – Igre i radionice za najmlađe
19:30-20:30h – Bruto Geto (Akustika)
21h – “Hoom caruje” kviz znanja

 

Nakon ovih par dana kiše i temperatura nedostojnih za ljeto, u subotu skoknite do Art Parka gdje vas čeka prijekopotrebno zagrijavanje! Osim što organizatorima prognoza ide na ruku, program koji su vam složili ispunit će vam subotu.

U popodnevnim satima najmlađe očekuju radionice i igre u suradnji s Friends of Glass na kojima će učiti kako reciklirati i ponovno upotrebljavati otpad, što je ujedno i najava ovogodišnjeg zelenog Hoomstocka koji naglasak stavlja na reciklažu i očuvanje prirode. Klinci i svi koji se tako osjećaju moći će uživati u bojanju boca sprejem s efektom školske ploče i igrama od prirodnih i uporabnih materijala – tangramu, bacanju kolutova na boce i drvenom križić-kružiću.

Ove je godine Hoomstock najavio suradnju s popularnim programom Akustikapa će tako u Art Parku akustičan set izvesti zagrebački Bruto Geto koji su obećali da će zbog susjeda biti “tiši”, a bend ne može sakriti uzbuđenje zbog nastupa – “Jednostavno ne možemo sakriti uzbuđenje”, poručili su rakuni. Koncert je na rasporedu u 19:30 sati.

 

 

Nakon koncerta čekamo mrak jer mrak je potreban za “Hoom caruje” – novi veseli i opušteni kviz općeg znanja u četiri kategorije – “Hoomna rekreacija”, “Hoomberto Eko”, “Skretanje s Hooma” i “Čupanje Hoomnjaka”. Sudjelovati mogu ekipe do 4 osobe, akontacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna, a pobjednici će sa sobom odnijeti bogate sponzorske nagrade. Prijaviti se možete porukom s imenom ekipe u FB inbox Hoomstocka ili na broj 097 741 5806.

U Art Parku posjetitelji će imati prilike kupiti i ulaznice za ovogodišnji Hoomstock festival koji se u Humu na Sutli održava 24. i 25. kolovoza uz sjajan line up koji čini 19 bendova predvođenih imenima kao što su Rundek i Ekipa, Urban&4, Debeli Precjednik, Antenat, Koala Voice, Dogs In Kavala… A bit će i nešto festivalskog mercha po povoljnim cijenama.