FOTO: Glazbena euforija u Boćarskom domu: Morcheeba osvojila Zagreb!

 

U subotu, 04.11.2023., zagrebački Boćarski dom bio je mjesto gdje se odigrao glazbeni spektakl koji će ostati duboko urezan u sjećanjima onih koji su prisustvovali. Britanska elektronska senzacija, Morcheeba, stigla je u Zagreb, donoseći sa sobom nezaboravno iskustvo. Sara Renar, jedna od domaćih glazbenih snaga, bila je predgrupa, zagrijavajući publiku svojim jedinstvenim izričajem.

Morcheeba, čiji su prethodni posjeti Zagrebu ostavili dubok utisak na publiku, ponovno su se pojavili na sceni. Njihova glazba koja spaja trip-hop, alternativni rock, R&B, folk i downtempo stvorila je poseban glazbeni pejzaž, isprepletajući različite žanrove u nevjerojatno uživo izvedenom koncertu. Zagrebačka publika imala je priliku uživati u njihovom impresivnom glazbenom opusu, a Morcheeba je dokazala zašto su postali globalna glazbena ikona.

Prije Morcheebine glazbene eksplozije, Sara Renar je zauzela pozornicu kao predgrupa. Njezin autentičan glazbeni izričaj i emocionalna dubina oduševili su publiku, postavljajući ton za večer punu glazbenog putovanja. Njezina izvedba bila je pravo osvježenje i sjajno otvaranje za glavni čin večeri.

 

Morcheeba

 

Sara Renar

 

foto: Slavica Rudec