Koncert Josipe Lisac povodom 50. godišnjice albuma “Dnevnik jedne ljubavi” održan je u subotu , 27. svibnja, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Nakon tromjesečne pauze i odgode rasprodanog drugog koncerta u Lisinskom,  koncert je bio  poseban događaj za sve fanove i poštovatelje glazbenice, jer je album “Dnevnik jedne ljubavi” postao kultni klasik od svog izdanja 1973. godine.

Svojim nastupom, Josipa Lisac je dokazala da je i nakon 50 godina i dalje jedna od najvažnijih i najutjecajnijih glazbenica na domaćoj sceni. Njen glas je i dalje moćan i emotivan, a scenska prisutnost nevjerojatna. Izvedba je bila dobro osmišljena i producirana, pružajući publici nezaboravan glazbeni doživljaj.

Koncert je bio prožet snažnom energijom, emocijama i ljubavlju prema glazbi. Josipa Lisac je svojim iznimnim talentom i umjetničkom snagom uspjela oživjeti duh albuma “Dnevnik jedne ljubavi” i podsjetiti nas zašto je ta glazba ostala tako važna i relevantna kroz desetljeća.

Ovaj koncert je bio prava poslastica za sve fanove Josipe Lisac i ljubitelje kvalitetne glazbe. Bio je to nezaboravan događaj koji će se dugo pamtiti kao jedan od vrhunaca glazbene scene i kao još jedna potvrda nevjerojatnog talenta Josipe Lisac.

 

 

 

foto: Slavica Rudec