Prošli vikend Neno Belan sa svojim bendom Fiumens oduševio je brojne posjetitelje Doma Sportova te ih uveseljavao 3 i pol satnim koncertnim spektaklom koji je uključivao setlistu od preko 30 starih i novih pjesama, brojne glazbene goste i pregršt dobre zabave.

Ovaj koncert, kojim je Belan obilježio dvadeset godina suradnje s Fiumensima, bio je njegov dosad najveći samostalni koncert u karijeri. Kao što je i najavljeno, produkcija je bila velika a zvuk sjajan. Riječka ekipa (Olja Dešić, Vedran Križan, Leo Rumora) predvođena Nenom Belanom zasjala je u svom najvećem sjaju pred nekoliko tisuća ljudi.

Show je započeo nešto prije 21 sat. Koncert je bio zamišljen u tri čina, odnosno dijela, izveden prema zamisli redateljice Nine Kleflin s kojom je Belan surađivao u mjuziklima ‘Buratin’, ‘Matilda’ i ‘Čarobnjak iz Oza’. Predgrupe nije bilo, no zato je Belan prvi, uvodni dio koncerta odradio akustično, kao svojevrsno zagrijavanje za daljnji show. Nekoliko pjesama, otvorivši s ‘Pričaj mi’, ‘Bambina’ i ‘Ulicama grada’ Belan je na svojoj ‘akustari’ odsvirao na prednjem, manjem dijelu pozornice.

Fotografije i izvještaj:
Slavica Rudec
Matilda Rudec


“Neno Belan & Fiumens @Dom sportova, 25/02/17”

From Neno Belan & Fiumens,. Posted by Rockography Magazine on 2/26/2017 (87 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2