SARS “ekskluzivni koncert za najveće fanove”
Biker Beer Factory, Zagreb
3.6.2016.

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, S.A.R.S., sinoć je u zagrebačkom Bikers Beer Factoryju samo za najvjernije fanove održao ekskluzivan klupski koncert.

Ovim jedinstvenim koncertom bili su počašćeni samo fanovi koji su kupili dvodnevne ulaznice za veliki koncert u Domu sportova 21. i 22.10.2016. Oni koji su kupili samo jednodnevnu ulaznicu za nadolazeći događaj nažalost nisu mogli ući na ovaj eksluzivni koncert i druženje sa bendom, ali zato je za sve omogućen live prijenos koncerta na valovima Radija 101.

Koncert je počeo točno u najavljeno vrijeme zbog direktnog prijenosa na Radio 101. U 21 sat ekipa iz S.A.R.S.-a popela se na binu, a pjevač i frontmen Žare je pozdravio sve prisutne te im rekao da je ovo prvenstveno svirka za druženje, fotkanje i cuganje.

Koncert su krenuli sa legendarnom ‘Ti ti ti’ na što se publika odmah rasplesala pjevajući skupa sa Žaretom svaki stih pjesme. Nakon toga svirali su ‘Debeli lad’, upečatljivi ‘Buđav lebac’, a zatim i nekoliko pjesama s njihovog novog ‘Poslednjeg Albuma’ kao što je ‘Diploma’, ‘Pepeo’ i ‘Trula jabuka’.

Između pjesama Žare je pozdravio ekipu i publiku sa Radija 101. Uslijedila je pjesma ‘Rakija’ i komični nastup Maria Petrekovića, koji je odlučio podijeliti svoj zabavan nastup s publikom kako bi dodatno podigao atmosferu, a vjerovatno bi i ostao do kraja da ga zaštitari nisu odvukli s bine. S.A.R.S. su nam još odsvirali i ‘To Rade’, ‘Mir i Ljubav’, ‘Ratujemo ti i ja’ , ‘Dane brojim’, ‘Klinka’, ‘Lutka’ i na kraju ‘Perspektiva’.

Nakon odličnog koncerta, koji je završio nešto iza 22 sata, fanovi su imali priliku družiti se s bendom, slikati se s članovima i užicati pokoji autogram.

 

 

 

Foto: Slavica R.
Izvještaj: Bojana F.

About The Author