NOVI FUL KUL BUVLJAK U SUBOTU 14. RUJNA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU
OTVARA NOVU SEZONU 2019/2020

Ful Kul Buvljak

Promo photo

Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj se Ful Kul Buvljak, jedan od najboljih buvljaka u gradu a i šire, vratio nakon nekoliko godina pauze u popularni zagrebački Boogaloo Club slijedi otvaranje nove sezone 2019/2020. Prvi buvljak u novoj sezoni će se održati u subotu 14. rujna.

 

Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani Boogaloo Cluba. Ispalo je da Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju je vrti DJ Tomi Phantasma na platou kluba. Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak (promo photo)

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže 14. rujna na platou Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

 

Ful Kul buvljak se otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

 

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu I u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 09. rujna ili popunjenja mjesta. Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom. Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovanju na buvljaku. U slučaju kiše se Ful Kul Buvljak seli u veliku i malu dvoranu Boogaloo Cluba! Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.

 

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.
Radujemo se vašem dolasku!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

FB event:
https://www.facebook.com/events/2519720218060144/
FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX

About The Author