Američke hardcore legende Slapshot u ponedjeljak u Močvari!

 

Hardcore band Slapshot već je jako dobro poznat domaćim ljubiteljima žanra jer će im ovo biti treći nastup u Hrvatskoj. U ponedjeljak, 6. lipnja u Močvari spremaju pravu hardcore prašionu, a njihovih čak 37 godina bivanja na toj sceni jamči koncert za pamćenje. Cijena ulaznice je 80 kuna u pretprodaji i može se kupiti u Dirty Old Shopu i na njihovom webu. Na dan će koštati 100 kuna. Vrata Močvare otvaraju se u 20h, početak koncerta očekuje se oko 21.15.

Slapshot,

Promo photo

 

-Veselimo se ponovno posjetiti Hrvatsku, doduše dvije godine nakon planiranog, ali ovdje koncerti i publika uvijek budu na visokoj razini pa će sigurno tako biti i ovaj put. Vidimo se u ponedjeljak u Močvari, izjavili su momci iz Slapshota.

 

Osnovani su 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokejaškoj ekipi Bruins, a budući da je vokal i jedan od osnivača benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanja i 11 albuma, a posljednji, vrlo simboličnog naziva “Make America Hate Again”  ovom će prilikom promovirati u Močvari. Među brojnim izdanjima svakako vrijedi istaknuti i split s Igniteom s kojim su svirali veliku turneju po Europi s čak 50 nastupa u 54 dana. Respektabilno zbilja.

Bend su obilježile i česte promjene postave, a danas ga čine bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack “Choke” Kelly.

FB: https://www.facebook.com/SlapshotBoston/

Dan kasnije (utorak, 7.6.) u Boogaloou zagrebačka će se publika moći družiti s američkim punk legendama Lagwagon. Prije njih će nastupiti Mašinko i Trophy Jump, dok će DJ pult okupirati Dom Smith.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2668970529867045

 

About The Author