AntiValentinovo 4

Stigao je i taj dan! Objavljujemo preostala dva velika headlinera prvog festivalskog AntiValentinova! U Boćarski dom stižu Elemental i Kojoti!    

Ekipa Elementala nedavno je obilježila puna dva desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni uz presjek svojih najznačajnijih hitova. A selektirana lista pjesama iz njihovog velikog opusa isto tako će rasplesati sve početkom veljače kad nam na antivalentinovsku pozornicu dolazi i ova veličanstvena sedmorka! 

Kojoti, autori velikih hitova kao što su ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’‘Halucinacija’‘Izgubljen u svemiru’ ili ‘Razuzdan i lud’ stat će uz bok kolegama i prijateljima glazbenicima na ovom jedinstvenom festivalu! Vinkovci i Rijeka iznjedrili su neke od najboljih rock’n’roll bedova, a Kojoti su bez sumnje jedan od reprezentativnih primjera. Generacije su uz njih odrastale, a sada su na red došle i neke nove, kojima će se Kojoti uvući pod kožu ne samo starim hitovima nego i novim materijalima koji nas uskoro očekuju!

Za žestoki start AntiValentinova #4 pobrinut će se tročlani zagrebački horror pop-punk bend Saučešće! Matija, Perica i Filip zajedno sviraju od 2012., a vjerna ih publika već dobro poznaje kroz Frakturu mozga (Matija), Mašinka (Perica) i Pičke vrište (Filip). ‘Apokalipsa zombija’‘Pola riba, pola riba, ali vazda mrtva’‘Anja’‘Krv’ neke su od njihovih uspješnica uz koje nas sve očekuje opaki start dvodnevnog, festivalskog obilježavanja mjeseca ljubavi! 

Sve novosti i informacije o velikom festivalskom izdanju pratite na službenom Facebook eventu

Pretprodaja ulaznica traje do 20. siječnja 2019. po sljedećim cijenama: 

jedna osoba – jedan dan – 80 kuna | jedna osoba – festivalska – 140 kuna

dvije osobe – jedan dan – 140 kuna | dvije osobe – festivalska – 260 kuna  

Službena prodajna mjesta: 

entrio.hr 

Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A