Od 3. do 9. lipnja, Sveučilišni kampus na Trsatu pretvorit će se u središte kulturnih, edukativnih i zabavnih aktivnosti tijekom Student Day Festivala 2024, najvećeg studentskog događanja u regiji. Ove godine, festival će donijeti raznovrstan program, ali poseban naglasak bit će na koncertnim večerima u Exportdrvu, koje će se održati 7. i 8. lipnja.

Student day festival, Baby Lasagna

 

Petak, 7. lipnja – Spektakularan početak vikenda

Petak obećava nezaboravan provod uz nastupe vrhunskih izvođača. Večer će otvoriti Belfast Food, omiljeni riječki “Irci” poznati po svom veselom i energičnom repertoaru koji uvijek razveseli publiku. Nakon njih, na pozornicu stupa Minea, koja će svojim pozitivnim vibracijama i bendom rasplesati sve prisutne. Slijede Gustafi, istarske legende s više od 40 godina na sceni, koji svojim jedinstvenim zvukom garantiraju odličnu zabavu. Vrhunac večeri bit će nastup Baby Lasagne, pobjednika Dore i jednog od najvećih favorita ovogodišnjeg Eurosonga, čiji hitovi obećavaju rasplesanu noć.

 


Subota, 8. lipnja – Energija bez granica

Subotnja večer donosi još više uzbuđenja s nastupima izvrsnih glazbenika. Prvi na pozornicu izlazi Bore Balboa, talentirani izvođač iz Brodarice kraj Šibenika, poznat po svojim tvrdim loopovima i britkim tekstovima. Nakon njega, atmosfera će se dodatno zagrijati uz najveću cro dance senzaciju, ET, koji će publiku vratiti u zlatno doba dance glazbe. Za sam kraj večeri, Hiljson Mandela će donijeti svoju energiju i karizmu, obećavajući spektakularan nastup koji će zaključiti koncertni dio festivala na najbolji mogući način.

Ulaz na sve koncerte je slobodan, što dodatno pridonosi posebnosti ovog festivala. Tijekom tjedan dana trajanja festivala, posjetitelji će moći uživati u bogatom programu ispunjenom kulturnim, edukativnim, sportskim, zabavnim, glazbenim i znanstvenim sadržajima, te doživjeti jedinstvenu atmosferu koja Student Day Festival čini posebnim. Pripremite se za nezaboravan koncertni vikend u Rijeci!