BAJAGA | ekskluzivna intimna mini svirka za prvih 300 kupaca ulaznica za Arenu 

Vintage Industrial | srijeda 6.2. 

Bajaga & Instruktori, Zagrebački Tulum 2015, Dom Sportova

Bajaga & Instruktori, Zagrebački Tulum 2015, Dom Sportova

Mjesec dana nas dijeli od velikog spektakla Bajage i Instruktora 2.3. u zagrebačkoj Areni, a prije toga će se, u srijedu 6.2. u Vintage Industrialu, održati intimna svirka isključivo za prvih tristo kupaca koji su si tako osigurali mjesto na ovom ekskluzivnom druženju. Biti sa svojim glazbenim idolom u jednoj sasvim drugačijoj atmosferi, jedinstvena je prilika za svakog obožavatelja, što Bajaga iz iskustva jako dobro zna i u čemu uvijek rado sudjeluje. Ovom će prilikom, samo za tristo najbržih kupaca i fanova, Bajaga akustično izvesti nekoliko hitova i novih pjesama i odabranoj publici zasigurno priuštiti pravu glazbenu poslasticu!

Vintage Industrial će svoja vrata u srijedu 6.2. otvoriti u 20 sati, a svirka počinje u 21:30. Svaka od prvih 300 kupljenih ulaznica, u donjem desnom uglu ima naznačeno da vrijedi i za ekskluzivni promo nastup, a ulaz bez nje neće biti moguć. 

 

A svima onima koji još razmišljaju o odlasku na veliki zagrebački spektakl, Bajaga je poručio: “Prvi solistički koncert Bajage i Instruktora u zagrebačkoj Areni i promocija albuma ‘U sali lom’. Naravno, i puno starih hitova i jedno dva i po’ sata dobre svirke. Dođite da se družimo!” 

 

Ulaznice za koncert 2.3. u Areni Zagreb su u prodaji po sljedećim cijenama:

PARTER | 150 kn

DONJA TRIBINA | 170 kn

VIP LOUNGE ZONA | 250 kn

VIP LOŽA | 500 KN * **

—–

* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.

Ulaznice potražite na Eventim.hr, službenim prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu. Osigurajte svoje povoljnije ulaznice na vrijeme budući da će cijene pred koncert opet rasti!

 

 

Informacije i novosti o koncertu pratite na službenom Facebook eventu.

 

Službena prodajna mjesta:

eventim.hr

Prodajna mjesta Eventima

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb

Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb

About The Author