BluVinil u subotu koncertno otvara Proljeće u Zaboku!

 

Apaši iz Šibenika koji žive u Zagrebu stižu u subotu, 7. svibnja odsvirati prvi koncert u sklopu festivala Proljeće u Zaboku. Mjesto radnje bit će ljetna pozornica Krčme Polanović koja se otvara u 19.30. Početak koncerta očekuje se oko 20.15. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio. Na dan će koštati 60 kuna.

 

“Prvi put dolazimo u Zabok i uvijek se veselimo stati pred novu publiku. Pripremili smo singlove i pjesme s albuma prvijenca “Apaši”, a publika će imati priliku premijerno čuti i neke stvari s nadolazećeg drugog albuma “Zna li itko tajnu srca?” Subota / 07.05. / Polanović – dolaze vam indijanci kakve dosad niste imali priliku vidjeti. Do slušanja”, poručili su momci iz benda prije koncerta.

 

BluVinil  postoji već pet godina i svoj zvuk opisuje kao križanca disko rocka i glama u kantautorskom formatu, dok će glazbena kritika reći da se radi o retro bendu modernog prizvuka. Njihov album prvijenac “Apaši” ima devet pjesama, a audio produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood Studija. Istoimena pjesma bilježi vrlo respektabilne brojke pa se može s pravom reći da imaju hit koji je se fino primio u hrvatskom eteru i streaming servisima. U ovoj godini očekuje se i njihov drugi album “Zna li itko tajnu srca” s kojeg su već objavili singl i video spot “U predgrađu”.

Apaši koji će ovom prilikom doći u zagorske brege su Matej Nakić (vokal i gitara), Bruno Jakelić (bas i vokal), Matija Maljoku (klavijature) i Ante Lovrić Tancalo (buban).

YT:https://www.youtube.com/watch?v=_8WNJabfl5s

FB: https://web.facebook.com/bluvinil

IG:https://www.instagram.com/bluvinil_official/?hl=en

Facebook event: https://www.facebook.com/events/559628442026754

 

Proljeće u Zaboku! Kaj je sad pak to?

Proljeće u Zaboku novi je projekt, odnosno niz kulturnih i drugih manifestacija koje se događaju na raznim lokacijama tog lijepog grada. On će ovo proljeće živjeti punim plućima: koncerti, književne i filmske večeri, izložbe, vođene pivske ture, radionice, biciklijada – za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

Zapratite PUZ na FB: https://web.facebook.com/proljeceuzaboku

i IG: https://www.instagram.com/proljeceuzaboku

About The Author