BRKOVI OTVARAJU NOVI KONCERTNI PROSTOR U SPLITU – SPALADIUM BACKSTAGE

SUBOTA, 12. LISTOPADA 2019.

 

Naš najveći punk folk bend, zagrebački Brkovi, svojim će nastupom 12. listopada otvoriti novi koncertni prostor u Splitu – Spaladium Backstage.

 

Izrasli iz pravog undergrounda Brkovi su već dugi niz godina jedno od najvažnijih i koncertno najatraktivnijih imena kompletne regije. Eksplozivna mješavina punka i hard rocka s folkom i pravom DIY filozofijom dovela je Brkove na sve najvažnije pozornice ovih prostora, od rasprodanog Doma sportova preko brojnih festivala i klubova do zastrašujuće ogromnog nastupa na beogradskom Beer Festu pred 120 tisuća ljudi. Na svom kontu bend ima šest studijskih albuma koji se i dalje mogu besplatno skinuti sa službenog weba, a posljednje izdanje, „Hormon sreće“, grupa je objavila prošle godine.

 

 

Mala dvorana Spaladium Arene – Spaladium Backstage – novi je koncertni prostor u Splitu koji može primiti i do tisuću ljudi, a upravo su Brkovi odabrani za premijerno predstavljanje, u subotu, 12. listopada. Spaladium Backstage svoja će vrata otvoriti u 20 sati, a početak nastupa Brkova se planira za 22 sata. 

 

Ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima  Adriaticketa (Tisak Media u CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava…) i online na www.adriaticket.com po cijeni od 60 kn, za ograničen prvi kontigent ulaznica.