Distune promotion u suradnji s RockSvirke i Coda Agency vam predstavlja:

 

Calexico (USA)

My Buddy Moose (Rijeka)

 

ponedjeljak, 13.8.2018. @Ex port Delta

satnica: 19h vrata / 21h My Buddy Moose / 22h Calexico

ulaznice:160,00kn do dana koncerta, na dan 200,00kn

prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, sustav Entrio, Dirty old shop Zagreb

 

 Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico u Rijeci, u ponedjeljak, 13.8.

Alt country / indie rock prvaci promoviraju svoj deveti album “The Thread That Keeps Us” s kojim su potvrdili svoju neupitnu sviračku, ali i diskografsku kvalitetu.Ljetna evoprska turneja je u punom jeku, s vrhuncem u Rijeci!

Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose.

 

    Proslavljeni alt country/indie rock prvaci ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album “The Thread That Keeps Us”, (izašao ove godine za City Slang). Riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti.

U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao “The Thread That Keeps Us”, okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili taj umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

 

 Više nego uspješna prva polovica godine bendu je donijela samo superlative u nastupima i nove fanove a vrhunac ljetne evropske turneje koja je u tijeku očekuje se naravno u Rijeci!

Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose.

 

Glazba na tik do mora, ples i uživancija!

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, Dirty Old shop Zagreb ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena ulaznica iznosi 200,00kn.

 

Koncert je podržan od strane Sveučilišta u Rijeci, Ministarstva kulture RH, Grad Rijeka-odjela za kulturu te je dio programskog pravca EPK 2020 “Slatko i slano”.

 

Vidimo se na koncertu!

 

FB event

 

Calexico (USA)

http://www.casadecalexico.com/

https://www.facebook.com/calexico/

 

Calexico

 

MY BUDDY MOOSE (Rijeka)

https://www.facebook.com/MyBuddyMoose/

http://www.mybuddymoose.com/

My Buddy Moose