☠ DARK CIRCLE FEST 6(66) | 14. – 15.6.2019. HARTERA – RIJEKA ☠

Dark Circle Fest VI - Posljednje izdanje najmračnijeg riječkog festivala

Dark Circle Fest _promo photo

 

Ovog lipnja će biti održan šesti, ujedno i posljednji Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih pet izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra.

 

Festivalu će prethoditi promocija i druženje ispred Dallas Music Shop-a Rijeka (Splitska 2) koje će se održati u četvrtak 6. lipnja u 18 sati. Ispred Dallasa će se nalaziti “mračni štand” na kojem će se moći kupiti ulaznice za festival, a svaki kupac dvodnevne festivalske ulaznice na poklon će dobiti i nešto od službenog “mercha” festivala. Svi posjetitelji moći će sudjelovati i u nagradnoj tomboli.

Posljednje, šesto izdanje festivala održati će se 14. i 15. lipnja 2019. godine u Harteri. Zadnji Dark “O” će na svoju mračnu binu ponovo ugostiti lokalne bendove, ali i goste iz drugih država i gradova da po posljednji put zagrme Rijekom. U petak 14. 6. i subotu 15. 6. na glavnoj pozornici, poznatijoj kao Dark Stage, posjetitelji će uživati u nastupima bendova:

 

☠ PETAK: 14.6.2019.

Kryn, Voloh, Speedclaw, PHC, Asheraah, Their, Porko Dio

 

☠ SUBOTA 15.6.2019.

Nanowar of Steel, Stimulans, Upset, Sweet Thunder, Epicentar, Miscreation, Krematorium

 

U sklopu festivala održati će se i popularni  “Glam after party” na terasi Hartere. Kampiranje, popust na putovanje vlakom i pristupačna cijena ulaznica i po posljednji put obilježiti će Dark Circle Festival.

 

Festival i ove godine ima svoju akciju doniranja pod imenom “Metalci za Azil”. Tokom trajanja festivala biti će dostupne donacijske kutije u kojima će se prikupljati sredstva za sklonište za nezbrinute životinje Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”.

 

Ulaznice u pretprodaji dostupne su putem sustava Entrio.hr i na Entrio prodajnim mjestima (The Beertija Rijeka i Dallas Music Shop Rijeka)

 

🎫 ULAZNICE:

JEDNODNEVNA: 66,6 kn pretprodaja / 80 kn dan

FESTIVALSKA:  100,00 kn pretprodaja / 130 kn dan

 

https://www.entrio.hr/event/dark-circle-fest-666-14-1562019-hartera-rijeka-6268

 

Iako Dark Circle Fest zatvara svoja mračna vrata, posljednje izdanje omogućiti će svim fanovima se da se pozdrave s festivalom i velikim slavljem otvore vrata nečeg potpuno novog.

 

Pratite novosti o festivalu na društvenim mrežama:

FB: https://www.facebook.com/darkcirclefest/

IG: https://www.instagram.com/darkcirclefest/