Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i brojni drugi ovu subotu na Zagreb Music Festu!

zagreb music fest jarun

promo photoDugoiščekivani koncert Dubioze Kolektiv koja se u Zagreb vraća nakon nepunih pet godina konačno će se dogoditi ovu subotu (1.6.) i to u sklopu zadnjeg dana Zagreb Music Festa koji počinje u četvrtak. Njima će se na pozornici pridružiti S.A.R.S., Kiril Džajkovski, Radio Aktiv i Šarena pojava koja će otvoriti večer. Očekuje se velika posjećenost Festivala, a iz organizacije ističu da će lokacija biti natkrivena tako da straha od kiše nema. Ulaznice po cijeni od 40 eura za subotu mogu se kupiti preko sustava Entrio i na ulazu, a dostupne su i festivalske ulaznice po cijeni od 80 eura.

SATNICA:
17:00 Vrata
18:30 Šarena pojava
19:15 Radio Aktiv
20:15 S.A.R.S.
22:00 Dubioza Kolektiv
23:45 Kiril Džajkovski
+ after party @Stretch Tent by DJ Tomi Phantasma

“Jako nas veseli biti dijelom prvog ZMF-a! Posebno smo uzbuđeni što ćemo imati priliku nastupiti u sjajnoj produkciji u odličnom društvu na domaćem terenu. Pripremili smo vam nabrijani set na kojem će se premijerno naći i naš novi singl “Ne brini” uz neke od naših najuspješnijih pjesama. Mi ćemo dati 100%, a od vas od prvog takta očekujemo ples, pjevanje i ozbiljno zagrijavanje za ostatak večeri. Dođite i uživajte, garantiramo večer za pamćenje! Vidimo se u subotu na Jarunu”, izjavio je uvijek dobro raspoloženi Branimir Čubrilo, frontmen benda Radio Aktiv.

PRIJEVOZ / PROMET:
1. postojeća autobusna linija 113 Ljubljanica – Jarun prometuje u dane vikenda i blagdana oko jezera Jarun sa slijedom polazaka svakih 20 minuta. Na liniji su angažirana 2 autobusa. Sukladno navedenom posjetitelji mogu koristiti postojeću autobusnu liniju za dolazak na jezero na praznik, 30. 5. i subotu, 1. 6. 2024.
2. Ulaz s najbližom opcijom parkiranja osobnih vozila preporučuje se sa strane Petrovaradinske ulice, udaljeno samo 200 metara do lokacije festivala.


Na kraju vrijedi još istaknuti izvođače prva dva dana festivala. U četvrtak nastupaju Parni valjak, Matija Cvek & The Funkensteins, Neki to vole vruće, Denis & Denis, Iva Lorens, dok je petak dan u kojem će publiku rasplesati Boris Brejcha, Ann Clue, Shipe B2B DJ Jock, Neroa i Sin&Sin. Prvo izdanje Zagreb Music Festa nipošto se ne smije propustiti, vidimo se ovaj vikend na Jarunu!

FB event: https://www.facebook.com/events/609152657972098/

About The Author