Galoop festival u Đakovu uz Zabranjeno pušenje, Pipse, Urbana&4, Rundeka

Strossmayerov park, Đakovo // petak 16. lipnja i

 subota 17. lipnja

 

Drugo izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo u petak 16. i subotu 17. lipnja i u Strossmayerovom parku će ugostiti neka od najaktualnijih imena naše scene. 


Zabranjeno pušenje – “Hadžija il’ bos” (live)

 

Rasprodano prošlogodišnje premijerno izdanje Galoop festivala okupilo je više od 1000 ljudi po danu na nastupima poput onih Hladnog Piva, Brkova i Jonathana. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana s po tri izvođača.


BluVinil – “Boris B”

 

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak 16. lipnja kada dolazi Zabranjeno pušenje, jedan od najvažnijih bendova ovog podneblja. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova. Prvog dana festivala nastupit će i pop rock bend BluVinil, vlasnici jednog od najboljih domaćih albuma prošle godine.


Pips,Chips & Videoclips – “Htio bi da me voliš”

 

Drugi dan, u subotu 17. lipnja, na pozornicu se penju Urban&4, a jedan od naših najvažnijih glazbenika i autora sa svojom četvorkom donosi najbolje iz duge karijere. Pridružuje im se Darko Rundek, a praćen s Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama, dok večer zatvara elektronička live techno senzacija ABOP

 

Rundek & Ekipa – “Mila”

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 13 eura za dnevnu ulaznicu i 19 eura za festivalsku ulaznicu, a te cijene će vrijediti do 21. svibnja. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.