Rijetko se koji poklon smatra svojevrsnom tradicijom, a u proteklih devet godina posebno blagdansko poklon izdanje INmusic festivala postalo je upravo to za svakog pravog glazbenog obožavatelja. Povodom jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala, omiljeni glazbeni poklon vraća se u novom formatu – INmusic blagdanskog ruksaka!

INmusic blagdanski ruksak sadrži trodnevnu ulaznicu za INmusic festival 2020. (više na “Ulaznice”), INmusic slavljeničku majicu povodom 14 održanih izdanja festivala te 5 naljepnica s nekim od omiljenih stihova koji su odjeknuli s naših pozornica od 2006. – i sve to upakirano u INmusic ruksak! INmusic blagdanske ruksake po cijeni od 459 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu do isteka zaliha ili do promjene cijene trodnevnih ulaznica. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena.

INmusic blagdanski ruksak 2020. u prodaji!

INmusic promo photo

INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 22. do 24. lipnja 2020. godine. U prodaji je i ograničen kontingent trodnevnih ulaznica za 15. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije) te kamperske ulaznice za INmusic #15 po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.