Distune vam predstavlja

Kočani orkestar (Makedonija)

subota, 19.1.2019. @Pogon kulture

  Koncert Kočanog orkestra zbog povećeg interesa kod publike premješten je iz OKC Palach u Pogon kulture. Novi prostor nudi više mjesta za sve: publici za ples kao i gippsy braas atrakciji za nastup!Najpovoljnije ulaznice do kraja godine po cijeni od 55,00kn u Dallas music shop Rijeka, Croatia  records Rijeka ili pak sustav Entrio.

Podsjetimo, Kočani Orkestar internacionalna je koncertna atrakcija, jedna od najcjenjenijih romskih sastava sa statusom uzbudljivih predstavnika svoje glazbene tradicije. Kao koncertno ime vrhunske sviračke reputacije uživaju veliki ugled kod poklonika ‘Balkan gypsy brass’ glazbe.Međutim iz njihovih instrumenata može se čuti i balkanskih, romskih, turskih i drugih utjecaja, te funky jazz s virtuoznim improvizacijama solista, te popularne pjesme današnjice.

   Kombinacija koja zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim dapače, prava pozivnica za ples u subotu, 19.1.2019. u Pogonu kulture.S prvim danom 2019. cijena ulaznica raste na 60,00kn koja je aktualna sve do dana koncerta kad će biti potrebno izdvojiti 80,00kn.

About The Author