Prošlogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu i omiljeni riječki momci Let3 najavili novi datum koncerta u EXPORT DRVU u Rijeci 17.5.2024.
LET 3,MAMA SC

LET 3

O značaju Letovaca kako u rodnoj Rijeci, tako i u cijeloj Hrvatskoj ne treba trošiti puno riječi. Bend je to koji nas zabavlja, nasmijava, ali i tjera na razmišljanje još od davne 1987. godine kada su se pojavili svojim prvim izdanjem te svojom originalnošću i scenskom pojavnošću odmah postali jedni od popularnijih rock bendova na prostoru čitave regije. Otada su u 36 godina dugoj karijeri izdali 8 nagrađivanih studijskih albuma i 2 live albuma te odsvirali tisuće koncerata kojima su stalno i iznova podizali letvicu standarda te tako postali nepobitna atrakcija, ali i istinska institucija hrvatske alternativne rock glazbe.
Prošle su nas godine počastili i vjerojatno najupečatljivijim hrvatskim nastupom na Eurosongu ikada kojime su sa svojim Mama ŠČ fenomenom kao rijetko tko do sada pobudili interes hrvatske javnosti za ovo natjecanje i natjerali nas da ih svi zdušno pratimo i unisono navijamo. Ove su godine opet svojom prijavom na Doru s pjesmom Babaroga u kojoj se pojavila Severina uzburkali medije i hrvatsku ali i internacionalnu javnost.
Najavili su svoj koncert u EXportu još u veljači ali su ga zbog bolesti morali otkazati. Sada su isti koncert najavili za 17.5. u istom prostoru!
A šta će nam Let 3 pripremiti?
Svaki je koncert Leta 3 poseban doživljaj i audiovizualni spektakl, a na novogodišnjem ščpektaklu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu su dečki koncertnu letvicu digli do drugima nedostižnih visina.
Ostavimo mašti na volju s čim će nas momci ovaj put iznenaditi. Sigurno je samo da ćemo i na ovom koncertu uživati i s njega se kući vratiti sa širokim osmjehom na licu.

???? Datum: Petak, 17.05.
???? Vrijeme: 21:00h – 02:00h
???? Lokacija: Export Drvo, Rijeka

Limitirana Early Bird pretprodaja do 07.04. – 16,00€ (Samo 300kom) – RASPRODANO!
regular pretprodaja od 8.4-16.5.2024 -18€
Na dan koncerta 17.05. – 20,00€
Pretprodajna mjesta u Rijeci:
Dallas Music Shop Rijeka
The Beertija – Rijeka
TISAK Rijeka KORZO
Ghetaldus – TCR
Ghetaldus – ZTC Rijeka
Ghetaldus – Opatija
New Sound – Matulji