Ususret sutrašnjem samostalnom koncertu Mašinka u Vintage Industrialu stiže najava novog singla koji će biti predstavljen početkom travnja te potvrda kako je novi album „Pozovite rapsode” u finalnoj etapi obrade.

Zagrebački Mašinko već više od desetljeća oblikuje domaću punk scenu, stekavši status jednog od najvoljenijih punk bendova nove generacije. Zbog svog neopterećenog pristupa, osviještenih tekstova s dozom autoironije i razigranog zvuka, koji počiva na kalifornijskim pop punk utjecajima, njihova zavidna baza fanova neprestano se širi. 

Mašinko je za svoj samostalni koncert u Vintage Industrialu pripremio podulji set pjesama sastavljen od dobro znanih uspješnica, a bend će premijerno izvesti i nekoliko novih pjesama s nadolazećeg šestog studijskog albuma „Pozovite rapsode”, koji će biti objavljen uskoro.

ULAZNICE

Cijena ulaznice za koncert Mašinka u pretprodaji iznosi 10 eura, dok će sutra, na dan koncerta, ako ih ostane, biti potrebno izdvojiti 13 eura. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 34), VIB & Grif bar (Savska 160) i online.

SATNICA

Vrata se otvaraju od 20:00 h, koncert počinje u 21:30 h. Riječ je o samostalnom koncertu Mašinka tako da predgrupe neće biti, a bend je pripremio podulji set pjesama sastavljen od najvećih hitova uz dodatak nekoliko novih pjesama koje će se naći na njihovom šestom studijskom albumu.

FB event: https://web.facebook.com/events/574220437924748

About The Author