NENO BELAN I FIUMENSI RASPLESAT ĆE SAX!

Jesensku koncertnu sezonu kluba SAX! 28. listopada okrunit će splitski kantautor karakterističnog pop rock izričaja, autor najvećih ljubavnih balada, ali i brojnih dobro znanih rasplesanih hitova Neno Belan uz pratnju svog dobro znanog sastava Fiumens!

 

Neno Belan

Neno Belan, 25.2.2017. Dom sportova

 

U intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba Sax, Neno Belan & Fiumensi održat će koncert u trajanju od dva sata čiste ljubavi uz najveće i najstarije hitove poput Rijeka Snova’, ‘Vino noći’, ‘Oceani ljubavi‘, ‘Ponoćna zvona’, ‘Sunny day’ , ‘Stojin na kantunu’, ali i uz novije hitove poput aktualnog singla Zvijezda moga sna’ kojim već tjednima osvajaju radijske etere.

Cijeli je to niz vječnih pjesama s kojima Belan zajedno s Fiumensima već više od 30 godina potvrđuje status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima čije su mnoge ljubavne balade već postale i svojevrsni evergreeni!

 

Poznati splitski glazbenik sa svojim sjajnim bendom, kojeg čine vrsni riječki instrumentalisti, u intimnoj atmosferi jednog od najdugovječnijih zagrebačkih klubova priprema pravu glazbenu poslasticu, što je dovoljno dobar razlog da si svakako rezervirate subotu, 28. listopada za „rock galamu“ u centru Zagreba.

Ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 100 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak. Ulaznice se kupuju u klubu SAX! tijekom radnog vremena kluba.

 

Novi singl ‘Zvijezda moga sna’ poslušajte na Deezeru. 

Spot pogledajte ovdje.