Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na

rođendanski koncert 25.05.24. na zagrebačkoj Šalati! 

Novim singlom 'Nitko osim nas' Vatra poziva na  rođendanski koncert 25.05.24. na zagrebačkoj Šalati!

promo photo

U čarobnom prostoru zagrebačke Šalate, 25.05.2024., Vatra će proslaviti 25 godina glazbene karijere, a uoči koncerta objavljuju i novi, treći po redu singl s nadolazećeg albuma, pjesmu ‘Nitko osim nas’.

Autor glazbe i teksta je Ivan Dečak, a pjesma je dobila i prateći video u režiji Radislava Jovanova Gonza. To je ujedno i trinaesti video spot kojeg je Gonzo snimio s Vatrom, od samih početaka njihove karijere.

“‘Nitko osim nas’, pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl.” – o novom singlu kaže autor Ivan Dečak i poziva sve na najveći dosad Vatrin samostalni koncert :“Pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija!” 

 

Koncertom na Šalati Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” (1999., Jabukaton) s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme ‘Bilo je dobro dok je trajalo i ‘Vrati se’.
Ova okrugla obljetnica idealan je povod za druženje s publikom na jednoj od najljepših zagrebačkih koncertnih lokacija na otvorenom. Vidimo se!

 

ulaznice

 

 

VATRA

Facebook | Instagram 

About The Author