Objavljena satnica za Suffocation i Belphegor ovu subotu u Močvari!

 

Ovu subotu u Močvari održat će se pravi mini festival za sve ljubitelje kvalitetnog death i black metala, a nastupit će čak pet bendova iz pet različitih država. To su Suffocation (SAD), Belphegor (Austrija), Hate (Poljska), Grimaze (Bugarska) i Carnifliate (Slovenija). Prodano je preko 70% kapaciteta Močvare, a preostale se ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu (+ web),  Dallas Music Shopu u Rijeci te Black Dog Pubu u Varaždinu. Na dan će ako ih ostane koštati 180 kuna.

 

SATNICA:

18:30 Vrata

19:15 Grimaze

20:00 Carnifliate

20:45 Hate

21:45 Belphegor

23:00 Suffocation

 

Suffocation su pioniri death metala osnovani prije više od 30 godina i jedna od najutjecajnijih grupa ovog žanra. Ovom prilikom će odsvirati svoje najveće hitove te predstaviti pjesme i s novog albuma “…Of the Dark Light”.

FB: https://www.facebook.com/suffocation/

 

Belphegor je kontroverzni austrijski death/black metal bend čija poprilično mračna i dijabolička glazba nalazi svoj put do fanova još od 1993. godine. Ne propustiti ovu veliku live atrakciju prije nego se uputi u studio na snimanje svog novog albuma koji je najavljen za kraj 2020.

FB: https://www.facebook.com/belphegor/

 

Hate su još jedan izdanak poljske ekstremne metal scene. Sjajan aktualni ”Auric Gates of Veles” je njihov već 11. studijski album. Momci sjajno kombiniraju black i death metal utjecaje u što će se publika uvjeriti ovom prilikom.

FB: https://www.facebook.com/HATEOFFICIAL/

 

Carnifiliate je četveročlani death/deatgrind iz Velenja osnovan 2013. godine. Do sad su objavili dva albuma: Slaughterlust (2016) i Disgusting Festivities (2019).

https://www.facebook.com/Carnifliate/

 

 

Grimaze je peteročlani groove/death metal iz Sofije prije sedam godina. Do sada su izbacili po jedan EP (Dreammares, 2016.) i album (Planet Grimaze, 2019.)

https://www.facebook.com/pg/GRIMAZE/

 

Nakon ovog koncerta Hangtime Agency donosi još jedan death metal spektakl. U petak, 20. ožujka u Močvari će nastupiti Vader, Defiled, Chronosphere i Fallcie.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2282202565405621/

 

About The Author