KONCERTNI SPEKTAKL „THE SHOW MUST GO ON – THE WORLD’S GREATEST QUEEN SHOW“ U ZAGREBU MIJENJA DATUM SA PRVOBITNOG 4. TRAVNJA ČETVRTAK NA NOVI 6. TRAVNJA SUBOTA

Queen Show

 

”The Show Must Go On – The World’s Greatest Queen Show” – nezaboravni rock spektakl sa simfonijskim orkestrom i zborom u sjećanje na Freddie Mercuryja koji se trebao prvobitno održati u četvrtak 04. travnja 2019. u zagrebačkom Boćarskom domu prebačen je zbog mnogih upita publike da se koncert održi vikendom i rasprodanog koncerta u Ljubljani, pa će se tako dodatni koncert u Ljubljani održati 04. travnja, a u Zagrebu je koncert prebačen na subotu 06. travnja. Sve ulaznice kupljene za prvobitni datum vrijedit će i za novi datum. U slučaju da publici ne odgovara novi datum se ulaznice mogu vratiti na prodajno mjesto gdje su i kupljene.
Pored toga su u prodaju puštene dodatne ulaznice za sjedeća mjesta na balkonu koje se mogu kupiti samo preko Eventim sustava i limitirane su na dvjesto komada. Splitski datum koncerta ostaje isti; srijeda 02. travnja, Spaladium Arena.

The Bohemians  18.11.2016., Boćarski dom, Zagreb

The Bohemians 18.11.2016., Boćarski dom, Zagreb

Čaroliju grupe Queen i fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercurya izvodi međunarodno priznata Queen tribute grupa The Bohemians u pratnji dvadeset i pet članskog simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom svjetski poznatog dirigenta Piotra Oleksiaka (dirigirao je puno koncerata, kazališnih predstava i mjuzikala „Evita“, „Jesus Christ Superstar“, „Scrooge“, „From the Life of Musical Tailors“, „Fantom from opera“,…..), zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

The Bohemians  18.11.2016., Boćarski dom, Zagreb

The Bohemians 18.11.2016., Boćarski dom, Zagreb

Početak koncerta najavljen je za 20 sati a ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu:

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Rockmark – Berislavićeva 13.

U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, Eventim sistem www.eventim.hr.

FB event:https://www.facebook.com/events/791728787826482/