Grčki bendovi Naxatras i Puta Volcano početkom travnja u Močvari!

 

Nakon što im je 2018. pripala čast da otvore sedmu sezonu Good Vibrationsa, grčka psihodelična četvorka Naxatras vraća se u Zagreb i to u Močvaru! Ovo će im biti četvrti nastup u Hrvatskoj, a pokazalo se da ovdje već imaju vrlo solidnu bazu obožavatelja. U pametne mobitele i crne rokovnike valja pribilježiti nedjelju, 3. travnja 2022. Cijena ulaznice u pretprodaji je 100 kuna i može se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan ako ih ostane, koštat će 120 kuna. Kao posebni gosti na turneji pridružit će im se zemljaci Puta Volcano. 

John Delias na gitari, Kostas Harizanis na bubnjevima i vokal John Vagenas na basu, trio je koji je prije 10 godina oformio ovaj psihodelični hard rock bend iz Soluna. Prvi album “Naxatras” objavili su 2015. godine. Istog trena je postao veliki hit na Youtubeu pa se može reći da je jedno od najpopularnijih izdanja tog žanra uopće.

Uslijedili su album “II” gdje su stilski više zagazili u eksperimentalni space rock i “III” koji je pokupio brojne pohvale od kritike i publike. Na četvrtom albumu, koji je svjetlo dana ugledao krajem veljače ove godine, na klavijaturama im se pridružio Pantelis Karganas, a odmah su primjetne i značajne stilske promjene. Bit će svakako zanimljivo poslušati i pogledati uživo smjer u kojem su ovi zanimljivi Grci krenuli. 

web:http://www.naxatras.gr

fb: http://www.facebook.com/naxatras

ig: http://www.instagram.com/naxatras

Puta Volcano je heavy rock bend iz Atene nastao 2012. godine s lijepim nizom kvalitetnih studijskih izdanja čija kruna je upravo aktualni “Amma” kojeg će ovom prilikom predstaviti i u Močvari!

fb: https://www.facebook.com/pg/putavolcanoband

yt: https://www.youtube.com/user/putavolcano

ig: https://www.instagram.com/putavolcano/

 

 

FB event: https://www.facebook.com/events/419344146566014

 

About The Author