SLEEPYHEADS
KSET
15. 12. 2022.
40/50 kn

SLEEPYHEADS

Sleepyheads se vraćaju!
Ovaj zagrebački indie rock band u četvrtak, 15.12. ponovno puni KSET nakon 7 godina povodom promocije svog novog albuma “we’re ok“.
Sleepyheads su četveročlani bend koji utjecaje crpi podjednako iz gitarskih melodija devedesetih godina prošlog stoljeća kao i iz modernih strujanja nultih i desetih. Ima tu svega, ali prije tog svega su bubanj, bas, dvije gitare i glas. Indie rock koji je ponekad indie pop, ali je najviše rock and roll. Najbolje su čuvana tajna domaće indie scene – bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje.
Krajem 2015. godine Sleepyheads objavljuju album prvijenac “The Swirling Thoughts Of…“, zbirku melodičnih gitarskih pjesama o ljubavi i životu, koja je krajem godine završila visoko na ljestvicama najboljih albuma 2015. godine, a Sleepyheadsima donijela titulu najveće tajne domaćeg indieja. Nakon što su idućih godina promovirali album diljem Hrvatske i svojim srčanim i iskrenim svirkama postali koncertna atrakcija, Sleepyheads nestaju sa scene. Najčešće pitanje koje su slušali zadnjih par godina, a na koje nisu imali spreman odgovor, bilo je “Kad će novi album?”.

Napokon, svoj odgovor željnoj publici nude u obliku promocije svog drugog abluma u KSET-u!

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna možeš kupiti u KSET-u svakim radnim danom te putem linka https://core-event.co/events/sleepyheads-kset-e81f/.
Na dan koncerta upad je 50 kuna.
Facebook event

About The Author