Žestoki švedski trojac iz Wolvera nastupit će u četvrtak, 9. svibnja u Saxu u sklopu programa „Zvonko Radost predstavlja“ prije beogradskog Straight Mickey and the Boyza koji će tom prilikom promovirati svoj novi album. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 50 kuna i mogu se kupiti isključivo u Saxu.

 

„Ovo će nam biti prvi nastup izvan Švedske i jako se veselimo koncertu u Saxu. Prije malo više od mjesec dana u Zagrebu su nastupili naši prijatelji iz benda Alpaka i čuli smo samo pozitivne stvari o Hrvatskoj. Jedva čekamo predstaviti stvari s albuma prvijenca i nadamo se da će se svidjeti zagrebačkoj publici“ izjavili su momci iz Wolvera.

 

Wolver je švedski trojac nastao u Karlstadu prije tri godine. Zvuče kao kombinacija Musea, Queena, Royal Blooda i QOTSA-a, a u svojim nastupima imaju i ponešto kazališnih momenata. Bend su osnovali Marcus Anderson (bass, vokal) i bubnjar Elias Arvidsson Nordgard kad su se upoznali na fakultetu, a prošle godine im se pridružio Filip Larsson. Uskoro će objaviti svoj album prvijenac. U svakom slučaju, bit će više nego kvalitetno zagrijavanje za Straight Mickeyja.

https://www.facebook.com/WolverSweden/

 

Straight Mickey and the Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih glazbenika iz Beograda, koji su utjecaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard corea, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuhali te stopili u jedinstvenu smjesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U kratko vrijeme od kada u javnosti prezentiraju svoj groove rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora vidjeti uživo. Članovi benda su Boško Mijušković na basu, Miodrag Cicović na gitari i Danilo Luković na bubnju. I još nešto: „Prosječna dvocjevka je prvobitno napravljena za lov na vukove, njeni efekti su spektakularni!“ Tako kažu momci iz benda, a što to znači, samo je jedan način da se sazna. Sax, 9. svibnja.

 

https://www.facebook.com/straightmickeyandtheboyz/

 

 

facebook event: https://web.facebook.com/events/651633751957581/