Dinamovo proljeće

Facebook photo

DOKUMENTARNI FILM „DINAMOVO PROLJEĆE“ U KINU EUROPA

 

Dok se čeka četvrtak i utakmica, izložba ruši rekorde, a koncert se rasprodaje

 

U ponedjeljak 18.2. u 17 sati u kinu Europa održat će se kino premijera dokumentarnog filma “Dinamovo proljeće – 20 godina poslije” redatelja Ištvana Filakovića i Vladimira Kleščića iz 2002. (HRT). To je druga u nizu kulturnih aktivnosti  Udruge članova GNK Dinamo “Dinamo – to smo mi” pod nazivom ‘Dinamovo proljeće’.

 

„Zbog velikog interesa produžena je izložba povijesno vrijednih eksponata kluba u Galeriji Kranjčar do 23.2., a do sada ju je posjetilo više od dvije tisuće ljudi. Kustosi galerije su iznenađeni, a nama je potvrda da ljubav prema klubu živi. Dok čekamo uzvratnu utakmicu odlično idu i karte za koncert u subotu 23.2. u Domu sportova gdje nastupaju Šank, Tram 11, Jura Stublić i Film te Kawasaki 3P. Očito se Dinamovci žele okupiti bez obzira na rezultat. Ako ostane karata prodavat će se i ispred dvorane na dan koncerta“ kazao je predsjednik Udruge Dinamo to smo mi, Juraj Čošić te pozvao na gledanje dokumentarnog filma.

 

Poznata je i satnica subotnjeg koncerta. Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20:00. Šank će započeti u 20:45, Tram 11 u 21:30, Jura Stublić & Film u 22:25, dok će program zatvoriti Kawasaki 3P koji se na pozornicu penju u 23:35.

 

„Dinamovo proljeće – 20 godina poslije u kinu Europa“ građani u ponedjeljak mogu pogledati besplatno, a  govori o jednom od najpoznatijih nogometnih proljeća i generaciji 1982. Zaljubljenici u plavu boju prisjetit će se Ćirinog bijelog šala i uraganskih partija Zajeca, Mlinke, Cice, Cerina..

 

Cilj akcije „Dinamovo proljeće“  je buđenje građanske podrške klubu, a događanja  će se nizati sve do ožujka kada organizatori pripremaju i javnu tribinu na temu „Potencijali Dinama“ te najavljuju još neka iznenađenja.

 

RASPORED DINAMOVA PROLJEĆA:

 

KONCERT

Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 & Šank

Dom sportova – Zagreb

Subota 23. veljače od 20:00

 

Ulaznice su u prodaji s cijenom od 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

 

IZLOŽBA

Izložba povijesno vrijednih eksponata NK Dinamo (dresovi, šalovi, zastavice, plakete, ulaznice, fotografije)

Galerija Kranjčar, Kaptol 26

Trajanje izložbe od 9. do 23. veljače

Ulaz slobodan

 

DOKUMENTARNI FILM

Prikazivanje filma „Dinamovo proljeće – 20 godina poslije“, Ištvan Filaković, Vladimir Kleščić (2002. HRT)

Kino Europa

Ponedjeljak 18. veljače od 17 sati

Ulazak slobodan do popunjenja mjesta u dvorani prethodnom rezervacijom

 

TRIBINA

Potencijali Dinama

Novinarski Dom

Ožujak 2019.