Vatra dom sportova

 

Bliži se datum velikog obljetničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a tom će prigodom pozornicu s njima dijeliti vrhunski glazbenici i prije svega, prijatelji. 

O kome je riječ, otkriva nam Ivan Dečak“Na pozornici će nam se pridružiti prije svega naši dragi prijatelji, a potom i vrsni glazbenici i pjevači. Dakle ljudi s kojima smo kroz ovih 20 godina surađivali, ali se i privatno družili. Dakle 05.04. nam se pridružuju: Damir UrbanMassimo SavićTonka Matković Šerić. Na gitariPavle Mihaljević, na trubi Stipe Mađor te Mihael Kurjančić, naš pridruženi član na klaviru i back vokalima.”

Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbena pratnja vrsnih artista i podrška mnogobrojnih obožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja. Tom će prilikom Vatra predstaviti i svoj deseti studijski album ‘Nama se nikud ne žuri’, s kojeg je istoimeni singl, duet s Massimom, nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine i Najbolja vokalna suradnja.

Vatrini singlovi osvajaju i struku i publiku pa je tako i aktualni, ‘Sve je tišina’, odmah ušao na nacionalnuHR Top 40 listu singlova. To je četvrti predstavljeni singl s novog albuma, a prethodili su mu ‘Sekvoje’,‘Nama se nikud ne žuri’ i ‘Ukleti Holandez’. Koji se još budući hitovi nalaze na novom albumu, doznat ćemo uskoro u Domu sportova.

Pripreme su u završnoj fazi, finaliziraju se svi detalji i odbrojavamo dane do 5.4., kada će Dom sportovabiti mjesto vatrene proslave dvije dekade uspješne glazbene karijere. 

Vatra ima doista mnogo razloga za slavlje, jedan od kojih je i sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju Ultra Europe 2019! Na Poljudu će od ove godine biti i nova pozornica Worldwide Stage, koja će u tri dana vrhunske elektronske glazbe ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta, a čast da predstavlja Hrvatsku pripala je upravo ekipi Vatre.

Doista je mnogo razloga za slavlje ove godine koje počinje uskoro, 5.4. u zagrebačkom Domu sportova!

Vatra XX, 5.4.2019, Dom sportova

 

 

Ulaznice za Vatru XX, 5.4. u Domu sportova po cijeni od 90 kn su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:

prodajna mjesta Eventima

Eventim.hr

 

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a

 

——

 

FACEBOOK 

INSTAGRAM