Velika Arctic Monkeys fešta u subotu u Saxu

Velika Arctic Monkeys fešta u subotu u Saxu

Stereo Deficit (Hangtime Agency promo photo)

Stereo Deficit po sedmi put u Zagrebu? Može, može, reći će svaki ljubitelj Arctic Monkeysa, ali i ovih momaka iz Kruševca koji su u ovome gradu postali već domaći. Nakon nastupa u Boogaloou i Vintageu svoju premijeru u Saxu imat će u subotu, 4. svibnja. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 45 kuna. Mogu se kupiti isključivo u Saxu u četvrtak (19-23h) i petak (20-00h).

 

„Jako se veselimo što ćemo prvi puta zasvirati u Saxu. U Zagrebu smo već domaći pomalo i u ovih nekoliko godina poprilično smo se povezali s publikom i ljudima koji nas prate od našeg prvog nastupa. Osim starijih hitova Arctic Monkeysa odsvirat ćemo i neke stvari s posljednjeg albuma. Sve u svemu, vidimo se u subotu u Saxu, dođite svi, bit će prava žurka“, izjavio je vokal i bubnjar benda Aleksa Matić

 

STEREO DEFICIT je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Prvo je nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute, a sada nastupaju kao četvorka. Članovi benda su Stefan Mijajlović (gitara/vokal) i nezgodna braća Matić: Andreja (gitara/vokal), Nikola (bas) i Aleksa (bubnjevi/vokal). Iza sebe imaju već šest krcatih nastupa u Zagrebu, sigurno će tako biti i ovaj put u Saxu.

 

“It sort of feels like I’m running out of time

I haven’t found all I was hoping to find

You said you got to be up in the morning

going to have an early night

And you’re starting to bore me, baby,

why’d you only call me when you’re high?”

Facebook: https://www.facebook.com/stereodeficit/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/394364144686932/

 

About The Author