Analiza umA s velikim zadovoljstvom objavljuje svog novi singl ‘San’, iskrenu baladu koja govori o tome kao nam upravo snovi daju nadu i snagu potrebne za osvarenje željenih ciljeva.

Ova emotivna i osobna pjesma prikazuje svestranost benda i sposobnost da uspore tempo, a pritom zadrže svoj autentični zvuk. „Htjeli smo malo iskoračiti izvan našeg uobičajenog i pokazati drugu stranu naše glazbe.” – kaže frankfurtska ekipa.

Prateći video bilježi sirovu emociju pjesme i vizualno priča priču stihova, a potpisuje ga Žana Forca, umjetnica koja je već surađivala s glazbenicima među kojima su i Letu Štuke, a s kojom je Analiza umA prvi put udružila snage u realizaciji animiranog videa.

 

Spot oživljava emociju i priču pjesme kroz niz zadivljujućih i maštovitih ilustracija, besprijekorno isprepletenih kako bi stvorile dojmljivu priču koja savršeno nadopunjuje tekst i poruku pjesme. Spot je prekrasan i moćan dodatak pjesmi, a o suradnji s umjetnicom Analiza umA dodaje: „Žana čini sve za to da uspostavi ravnotežu između dvije umjetnosti, te ni u kojem slučaju ne odvuče pažnju od suštine pjesme, nego naprotiv, ona uspjeva melodiji i tekstu dati lice i vizualnu vrijednost.“

 

⬇ POGLEDAJTE SPOT 

 

režija, animacija i montaža | Žana Forca

 

 

⬇ STREAM